AcasăSPORTPascal: „Bute, mai popular decat Stevenson!”

Pascal: „Bute, mai popular decat Stevenson!”

Lucian Bute, bagat la mijloc in razboiul dintre Pascal si Stevenson

Doi pugilisti nascuti in Haiti, dar rezidenti in Canada, au ajuns sa se loveasca reciproc, cu vorbe, folosindu-se de numele lui Lucian Bute.

Lucian Bute, bagat la mijloc in razboiul dintre Pascal si Stevenson

Ultimul scandal de peste Ocean ii are drept protagonisti pe Jean Pascal si Adonis Stevenson. Dupa ce l-a invins pe Lucian Bute, Pascal vrea sa faca acelasi lucru si cu Stevenson, numai ca „tinta” sa fuge de o confruntare in ring, prilej de ironii pe seama sa. Jean Pascal a declarat ca pana si Bute, dupa doua infrangeri (la el si Carl Froch) vinde mai multe bilete la galele de box din Canada. Jean Pascal si Adonis Stevenson erau prieteni foarte buni, se incurajau reciproc la meciuri, dar relatia s-a stricat dupa ce Pascal l-a provocat pe Stevenson, insa acesta din urma a refuzat oferta. „E simplu, frate! Sunt mult mai popular decat tine in Canada. Asta e!! Pana si Bute, dupa doua infrangeri, vinde mai mult decat tine”, i-a transmis Pascal lui Stevenson, intr-un mesaj postat pe Facebook.

Pascal

Lucian Bute (34 de ani) a boxat ultima data la 19 ianuarie, la Montreal, fiind invins atunci la puncte de Jean Pascal, intr-un meci contand pentru centurile WBC Diamond si NABF la categoria semigrea.

Stevenson
author avatar
Laurentiu Teodorescu
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger