AcasăSPORTParizienii au gasit solutia pentru a-l stopa pe Messi! Argentinianul n-are sanse...

Parizienii au gasit solutia pentru a-l stopa pe Messi! Argentinianul n-are sanse in fata acestei vedete! (FOTO)

Paris Saint Germain si FC Barcelona se infrunta marti seara, ora 21.45, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Desi sunt lideri autoritari in Ligue I si mizeaza pe jucatori precum Lavezzi sau Ibrahimovic, parizienii au emotii pentru marele meci de marti seara, Lionel Messi fiind, de departe, fotbalistul care le provoaca cei mai multi fiori reci.

Totusi, conform presei franceze, se pare ca italianul Carlo Ancelotti a gasit solutia ideala pentru a-l stopa pe Messi din drumul sau spre gol.

Tehnicianul a invitat-o la meci pe suedeza Veronica Thorsell, actrita si fotomodel Playboy, care a promis ca-si va arata nurii in cazul in care Paris Saint Germain va obtine o victorie istorica.

Jurnalistii francezi de la skinysport.fr sustin ca frumoasa blondina ar putea sa-si arate sanii de fiecare data cand Messi va porni un atac periculos, tocmai pentru a-l opri pe starul argentinian.

author avatar
Cristi Ionita
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger