AcasăSPORTParis Saint Germain da 50 de milioane de euro pe Rooney si...

Paris Saint Germain da 50 de milioane de euro pe Rooney si Nani

Convinsi ca pot forma o echipa care sa aduca trofeul Ligii Campionilor la Paris, seicii din fruntea lui PSG sunt gata sa arunce bani frumosi pe transferuri in mercato din vara.

Primii doi jucatori care au atras atentia conducerii PSG sunt Wayne Rooney si Nani, ambii de la Manchester United.

Atacantul nu mai este in gratiile antrenorului Alex Ferguson, care l-a tinut pe banca de rezerve la meciul cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Pentru Rooney, Paris Saint Germain ofera 32 de milioane de euro, iar afacerea pare sa fi fost deja parafata, desi englezul are o oferta colosala si de la AS Monaco, unde nu ar trebui sa mai plateasca taxe pentru salariul incasat.

Totusi, trecerea lui Rooney la PSG a fost girata si de Zlatan Ibrahimovic, liderul din vestiarul francezilor, care a precizat ca „daca vrea performanta, Wayne trebuie sa aleaga cel mai tare proiect existent la aceasta ora in fotbal”.

Conducerea lui PSG spera sa-l aduca pe Nani cu numai 18 milioane de euro, in conditiile in care contractul portughezului expira in vara lui 2014, cand Manchester United l-ar putea pierde gratis.

author avatar
Cristi Ionita
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger