AcasăSPORT"Parintele" Sdrobis a ajuns scouter pentru Dinamo

„Parintele” Sdrobis a ajuns scouter pentru Dinamo

Ioan Sdrobis l-a propulsat in fotbalul mare pe Cristi Chivu

La 66 de ani, Ioan Sdrobis a devenit scouter pentru clubul din Stefan cel Mare. „Parintele” incearca sa dea de urmasii vedetelor din Onesti, Gorga si Iriza.

Ioan Sdrobis l-a propulsat in fotbalul mare pe Cristi Chivu

Onestiul n-a excelat niciodata la capitolul fotbal, mandria orasului din Moldova fiind marea gimnasta Nadia Comaneci. Insa, chiar si asa, microbistii isi amintesc cu nostalgie de vremurile cand Gorga si Iriza erau sufletul echipei patronate de Nicolae Puiu. Probabil ca tot la asta s-a gandit si Nicolae Badea atunci cand a dat unda verde proiectului „CSM Dinamo Onesti”.

Oricand de ciudat ar suna, bucurestenii chiar au plecat la vanatoare de tinere talente prin imprejurimile Vaii Trotusului. Iar cel care coordoneaza intreg proiectul este Ioan Sdrobis, nume de legenda in Romania, venerabil antrenor in varsta de 66 de ani, slefuitor de „diamante” (Cristi Chivu este cel mai elocvent exemplu). „Domnul Badea si-a dat acordul sa construim la Onesti un centru de recrutare si de crestere a tinerilor jucatori. Scopul este sa promovam fotbalisti pentru prima si a doua echipa a clubului Dinamo si nici nu concep sa nu reusim”, afirma sigur pe el „Parintele”, convins ca „acesta este viitorul, uitati-va la Barcelona cu cati jucatori se alimenteaza de la academia proprie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
742 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger