AcasăSPORTParcul, singurul teren de antrenament disponibil pentru "U" Cluj

Parcul, singurul teren de antrenament disponibil pentru „U” Cluj

(foto: ziuadecj.realitatea.net)

Alungati din baza de pregatire din cauza datoriilor, jucatorii lui „U” Cluj sunt fortati sa se antreneze in parc, pe terenul Universitatii Babes Bolyai.

(foto: ziuadecj.realitatea.net)

Datoriile mari pe care le-a cumulat clubul „U” Cluj, al carui manager este Anamaria Prodan, i-au fortat pe detinatorii bazei de pregatire unde se antrena echipa sa ii evacueze pe jucatori, astfel incat fotbalistii clujeni s-au vazut nevoiti sa-si faca incalzirea in parc.

Mai exact, dupa ce si-au recuperat cu greu echipamentele sportive, pe care proprietarii bazei de antrenament le-au retinut in cuantumul datoriilor, jucatorii lui „U” Cluj au fost nevoiti sa se pregateasca in Parcul Sportiv „Iuliu Hatieganu”, ce apartine Universitatii Babes Bolyai.

„E un lucru foarte bun acest ajutor pentru ca in acest parc este casa lui „U”, dintotdeauna s-a antrenat pe acest teren si se confunda cu parcul Babes”, a declarat Cristi Dulca, antrenorul echipei, citat de digisport.ro.

Pana la rezolvarea problemelor clubului „U” Cluj, antrenorul spera sa puna la punct atacul Sepcilor Rosii prin aducerea lui Cristi Niculescu la forma sportiva optima.

„Claudiu se antreneaza. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa forteze cat mai mult sa poata reveni cat mai repede. El vrea, se antreneaza, daca ar fi dupa mine, in astea doua saptamani jumate l-as putea forta pentru jocul cu Dinamo”, a mai spus antrenorul „U” Cluj.

author avatar
Ionut Zgimbau
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger