AcasăSPORTPARAGUAY-ROMANIA 2-0, MERGEM IN URNA 4 (VIDEO)

PARAGUAY-ROMANIA 2-0, MERGEM IN URNA 4 (VIDEO)

Echipa naţionala de fotbal a României a fost invinsa, duminica, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion, de selectionata Paraguayului, scor 2-0, intr-un meci amical, inregistrand al doilea esec in turneul din America de Sud, dupa cel cu Brazilia, scor 0-1.

ROMANIA-PARAGUAY 0-2 CLICK AICI PENTRU VIDEO

Tricolorii au cedat cu 0-2 partida de la Asuncion si pierd astfel dreptul de a figura in urna a treia valorica la tragerea la sorti pentru Mondialul din 2014, care va fi gazduit de Brazilia. In amicalul Paraguay-Romania, nationala condusa de Stefan Iovan si Emil Sandoi a fost condusa cu 2-0 chiar dupa primele 45 de minute, dupa golurile marcate de Valdez ‘2 si Santa Cruz ’29.

Gazdele au evoluat in formula Villar – Cardozo, Da Silva, Benegas, Samudio – Barreto (Marecos ’77), Riveros, Acuna (Molinas ‘9), Martinez (Benitez ’77) – Santa Cruz (Zeballos ’62), Valdez (Perez ’45), in vreme ce Romania i-a folosit pe Pantilimon – Rapa, Gardos, Papp (Bourceanu ’46), Latovlevici – Torje (Antal ’84), Muresan (Alexa ’61), Giurgiu (Sanmartean ’46), Tanase (Surdu ’73) – Zicu (Oros ’46), Alexe.

Cele două selectionate se mai intalnisera o singura data pana acum, intr-o partida amicala disputata pe stadionul Steaua, pe data de 3 iunie 1998, meci castigat de Romania cu scorul de 3-2. Duelul de la Asuncion a fost partida cu numarul 300 disputata in deplasare de prima reprezentativa a Romaniei.

Dupa consumarea partidei de la Asuncion, antrenorul de conjunctura al nationalei, Stefan Iovan, a declarat ca rezultatul nu ne onoreaza. „A fost un meci care nu ne onoreaza si care ne duce in urna a patra valorica. Speram la mai mult, dar acel gol luat in minutul 2 ne-a inmuiat”. „Nu se poate spune ca ne-a lipsit motivatia. La orice meci la nationala trebuie sa fii motivat suta la suta, joci penru tara ta. Daca erau si cei patru jucatori care au facut un meci mare cu Bosnia, probabil castigam acum sau poate puteam sa pierdem la fel”, a declarat dinamovistul Gabi Torje.

author avatar
Mihai Koblenko
596 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger