AcasăSPORTParadox a la Liga I: Dinamo trimite titlul de campioana in curtea...

Paradox a la Liga I: Dinamo trimite titlul de campioana in curtea Stelei! (VIDEO)

La primul meci cu adevarat din era Ionut Negoita, Dinamo s-a impus, duminica seara, cu 1-0, impotriva formatiei Astra Ploiesti, in etapa a 24-a a Ligii I la fotbal, succes care o ajuta in mare masura pe rivala Steaua.

Sustinuti de peste 17.000 de fani inimosi, „cainii” au inceput in forta meciul cu Astra, iar dominarea a dat roade in minutul 23, cand Alexe a deschis scorul cu un sut in forta.

Fara replica, oaspetii puteau sa incaseze un nou gol in minutul 26, cand Danciulescu si Curtean au trecut pe rand pe langa golul de 2-0.

Desi au pretentii de echipa de top, giurgiuvenii au demonstrat ca lipsa de experienta la nivel inalt conteaza enorm si s-au trezit abia pe final, cand Andrei Muresan a ratat singura ocazie mai clara a oaspetilor.

Dinamo – Astra s-a incheiat 1-0 si „cainii” sunt in carti pentru un loc de Europa League, in timp ce Astra isi ia „adio” de la titlu, trofeu care in proportie de cel putin 90% va ajunge in curtea Stelei, marea rivala a lui Dinamo.

Trupa lui Reghecampf joaca maine, la Galati, cu Otelul, iar in cazul unei victorii s-ar distanta la 15 puncte de principala urmaritoare, Astra, cand mai sunt doar 30 de puncte puse in joc.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger