AcasăSPORTPAOK l-a preferat pe Berbatov lui Marica

PAOK l-a preferat pe Berbatov lui Marica

Desi pe final de cariera, Berbatov reuseste sa-i ia fata lui Marica la acest transfer

Inca o lovitura pentru Ciprian Marica, dupa cea pe care i-a dat-o Anghel Iordanescu prin neconvocarea la echipa nationala pentru „dubla” cu Ungaria si Grecia din preliminariile Euro 2016.

Desi pe final de cariera, Berbatov reuseste sa-i ia fata lui Marica la acest transfer

Anuntat de conducerea clubului Konyaspor ca nu mai are loc in echipa, Marica spera sa prinda un transfer la PAOK, una dintre fortele campionatului elen. Grecii au negociat cu internationalul roman in urma cu o saptamana, dar intreaga afacere a cazut din cauza pretentiilor financiare ale fotbalistului, dupa cum scrie presa din Salonic. In ultima zi a perioadei de transferuri, PAOK l-a adus pe Dimitar Berbatov, un „varf” cu un CV absolut impresionant. Bulgarul, ajuns la 34 de ani, a fost dorit de mai multe cluburi europene, printre care si Aston Villa, dar a preferat sa mearga in Grecia pentru familia, care isi dorea sa fie cat mai aproape de casa.

Marica

Fostul atacant al lui Manchester United si AS Monaco a ajuns la Salonic din postura de jucator liber de contract; fiindca nu a evoluat in preliminarii cu Monaco, el va putea fi folosit de PAOK in grupele Ligii Europa. Conform presei elene, Dimitar Berbatov va avea un salariu de 1,6 milioane de euro, la care se adauga diverse bonusuri in functie de performantele individuale.
Ciprian Marica isi cauta in continuare o formatie la care sa joace, dar au scazut considerabil sansele sa mai prinda una dintre ligile de top ale Europei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger