AcasăSPORTPantofi din piele de crocodil pentru nasul Gigi

Pantofi din piele de crocodil pentru nasul Gigi

Patronul Stelei si-a dorit sa fie mai elegant chiar si decat mirele Cristi Borcea. L-a angajat pentru acest eveniment pe Alexandru Ciucu, croitorul Casei Regale.

Gigi poarta costume de cateva mii de euro

Finantatorul Stelei vrea sa fie extrem de elegant ca nas la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Prin urmare, cunoscand calitatea costumelor realizate de Alexandru Ciucu, a comandat de la acesta patru tinute pentru mult asteptatul eveniment monden, care va avea loc duminica. Designerul i-a creat patru tinute, din materiale de foarte buna calitate, cu o croiala cat mai pe corp, conform cerintelor lui Becali, dar, in acelasi timp, care sa ofere si dinamism, avand in vedere ca omul de afaceri obisnuieste sa danseze in timpul acestui tip de eveniment.

Pantofii din piele de crocodil sunt printre cei mai comozi

„I-am creat patru tinute pe care le va purta in functie de cele mai importante momente ale evenimentului. Din cele patru tinute, doua sunt costume, unul alb si unul negru, ambele cu dungi, iar celelalte doua sunt compuse din sacou de brocart de matase si pantalon de matase, de asemenea in cele doua culori de mai sus. Pentru toate cele patru tinute am pregatit cate o vesta. Croiala este cea care ne-a dat cea mai mare bataie de cap, pentru ca a trebuit sa lucram costumele cat mai pe corp, asta fiind stilul agreat de domnul Becali, dar in acelasi timp sa si gasim o solutie pentru a-i oferi posibilitatea unor miscari ample, atat de caracteristice lui”, a afirmat Alexandru Ciucu. „Pentru fiecare tinuta am creat special cate un model de camasa cu plise si butoni si cate o pereche de pantofi din piele de crocodil. Nu am vazut costumul lui Cristi Borcea, dar va asigur ca George Becali a fost foarte grijuliu in alegerea tinutelor”, a incheiat designer-ul Casei Regale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger