AcasăSPORTPantilimon si Chiriches, "carnatii" etapei din Anglia

Pantilimon si Chiriches, „carnatii” etapei din Anglia

Pantilimon nu a aparat nimic cu Manchester City

Sunt piese importante in echipa nationala a Romaniei si se bucurau ca au ajuns titulari la echipele de club, dar au clacat in cele mai importante meciuri ale sezonului.

Pantilimon nu a aparat nimic cu Manchester City

Costel Pantilimon (Sunderland) si Vlad Chiriches (Tottenham Hotspur) reusisera de curand ceva ce parea imposibil, respectiv sa ajunga titulari la echipele lor de club. Si-au pus mari sperante in meciurile din etapa intermediara, Sunderland – Manchester City si Chelsea – Tottenham, dar au clacat exact cand le era lumea mai draga. Aruncat in lupta impotriva lui Sergio Aguero, golgeterul din Premier League, Pantilimon nu a avut reactie, primind gol la fiecare dintre cele patru suturi trimise de „cetateni” pe poarta sa. Lent, fara reflexe si cu mari probleme la mingile trimise pe jos si la centrari, Pantilimon a facut cel mai slab meci al sau din ultimii ani, iar acest aspect s-a vazut, la final, si pe tabela de marcaj: Sunderland – Manchester City 1-4.

Chiriches a pierdut clar duelul cu adversarul direct de la Chelsea

Folosit fundas dreapta impotriva lui Chelsea, Vlad Chiriches nu a avut nicio sansa in fata belgianului Eden Hazard. Starul lui Mourinho l-a intors pe roman pe toate partile si a profitat la maxim de lentoarea acestuia, trecandu-si in cont un gol si o pasa decisiva. Rezultatul final? Unul pe masura duelului dintre cei doi fotbalisti, Chelsea – Tottenham 3-0. Microbistii englezi considera ca Pantilimon si Chiriches au fost „carnatii etapei”, existand chiar o mare dilema in legatura cu posibilitatea ca fostul stelist sa mai aiba coloana vertebrala, dupa ce a fost ametit de Hazard cu driblingurile sale naucitoare.

author avatar
Cristi Ionita
832 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger