AcasăSPORTPantilimon s-a facut din nou de ras!

Pantilimon s-a facut din nou de ras!

Pantilimon este gafeurul de servici la Manchester City

Managerul italian Roberto Mancini l-a titularizat pe Costel Pantilimon in meciul cu Aston Villa, de marti seara, din Cupa Ligii Angliei, insa fostul goalkeeper al Politehnicii Timisoara a gafat inca o data.

Pantilimon este gafeurul de serviciu la Manchester City

Ultimul meci jucat de Pantilimon pentru Manchester City a fost in Supercupa, cu Chelsea, pe 12 august, cand le-a facut cadou londonezilor un gol. De atunci si pana marti seara, Mancini i-a rezervat un loc pe banca. Cu Aston Villa, romanul a mai primit o sansa, insa n-a stiut sa profite de ea.

A gafat la reusita de 1-1 a oaspetilor si asta intr-un moment in care City conducea cu 1-0 pe tabela. Pana la final, Pantilimon a mai scos de trei ori mingea din poarta, Villa impunandu-se cu 4-2 in fieful „cetatenilor”. La conferinta de presa, managerul Roberto Mancini a recunoscut ca sunt probleme cu evolutia goalkeeperilor: „Avem o problema si nu trebuie sa ne ascundem! Este necesar sa ne antrenam mai bine oamenii din poarta si din aparare, deoarece e clar ca ei nu joaca bine in acest moment. Sunt de parere ca doar aici mai trebuie sa lucram, in rest, echipa arata bine”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger