AcasăSPORTPantilimon pleaca, vine Rat

Pantilimon pleaca, vine Rat

Pantilimon a jucat doar 10 meciuri in aproape doi ani la Manchester City

Dupa un deceniu petrecut la Sahtior Donetk, lui Razvan Rat i s-a transmit ca este timpul sa schimbe aerul. Aproape de un transfer in Premier League, internationalul roman are sanse minime sa-l intalneasca adversar pe Costel Pantilimon, aflat pe picior de plecare de la Manchester City.

Pantilimon a jucat doar 10 meciuri in aproape doi ani la Manchester City

Aflat pe final de contract cu Sahtior Donetk, lui Razvan Rat nu i se va mai prelungi acordul cu gruparea ucraineana. Conducerea „minerilor” se teme ca, ajuns la aproape 32 de ani, Rat nu mai poate da randamentul asteptat in sezoanele viitoare.

Rat este unul dintre cei mai vechi jucatori din actualul lot al lui Sahtior

Fundasul roman si-a gasit repede o formatie, fiind ca si transferat la West Ham United, gruparea din Premier League oferindu-i un salariu de 3 milioane de euro pe an. Chiar daca face pasul catre Anglia, Razvan Rat nu-l va avea adversar pe Costel Pantilimon, colegul sau de la „nationala”. Bacauanul s-a saturat sa fie eterna rezerva a lui Joe Hart la Manchester City si vrea sa dea curs unei oferte venite de la Fiorentina. Vincenzo Montella, antrenorul team-ului „viola”, ii garanteaza postul de titular.

Intors din drum de Mancini

Pantilimon a recunoscut ca a vrut sa plece inca din iarna de la Manchester City, dar a fost intors din drum de tehnicianul Roberto Mancini. Totusi, desi i s-a promis ca va apara mai mult, lucrul acesta nu s-a intamplat, concurenta cu titularul Angliei fiind teribila. Si cum selectionerul Victor Piturca nu vrea sa-l mai cheme la lot atat timp cat este rezerva, fostul „polist” prefera sa se transfere in Italia.

author avatar
Cristi Ionita
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger