AcasăSPORTPantilimon l-a trimis pe Hart la nebuni

Pantilimon l-a trimis pe Hart la nebuni

Hart isi musca fularul de ciuda pentru ca Pantilimon e titular (sursa foto telegraph.co.uk)

In ciuda autogolului inscris in meciul cu West Bromwich Albion, 3-2, de miercurea trecuta, Costel Pantilimon ramane titular la Manchester City, spre disperarea lui Joe Hart.

Hart isi musca fularul de ciuda pentru ca Pantilimon e titular (sursa foto telegraph.co.uk)

Internationalul roman a inceput din primul minut meciul cu Southampton, din weekend, si a avut o noua evolutie remarcabila. Pantilimon a reusit trei interventii magistrale, a fost batut doar in urma unui gol de generic, iar Manchester City a facut 1-1 in deplasare numai din cauza problemelor din ofensiva. Considerat pana nu de mult titular de drept la gruparea de pe Ettihad Stadium, Joe Hart a ajuns in depresie din cauza bataliei pierdute cu Pantilimon. Goalkeeperul englez si-a comandat trei sedinte de terapie pe saptamana cu unul dintre cei mai cunoscuti psihologi englezi si cauta solutii rapide pentru iesirea din criza. Cel mai probabil, Hart va parasi pe Manchester City in iarna pentru a ajunge la o echipa unde sa joace mai mult, marele obiectiv al acestuia fiind Campionatul Mondial din Brazilia. Interesant este ca, desi traverseaza o perioada buna, si Pantilimon ar putea parasi echipa antrenata de Manuel Pellegrini. Goalkeeperului roman ii expira contractul in vara anului viitor, iar oficialii lui Manchester City evita sa-i prelungeasca intelegerea.

Conform telegraph.co.uk, englezii vor sa-l aduca pe Manuel Neuer, de la Bayern Munchen, si sa-i acopere spatele acestuia cu doi tineri promitatori din propria pepiniera, irlandezul Ian Lawlor si norvegianul Eirik Johansen.

author avatar
Cristi Ionita
851 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger