AcasăSPORTPantilimon i-a invatat pe englezi ce inseamna „pe aici nu se trece!”

Pantilimon i-a invatat pe englezi ce inseamna „pe aici nu se trece!”

Pantilimon a fost eroul lui Sunderland in ultimele etape din Premier League

Cu portarul Costel Pantilimon integralist, echipa Sunderland a reusit, miercuri seara, sa plece neinvinsa de la Londra, 0-0 pe terenul lui Arsenal, un rezultat „miraculos si care i se datoreaza romanului”, dupa cum a scris presa engleza.

Pantilimon a fost eroul lui Sunderland in ultimele etape din Premier League

In fata atacurilor „tunarilor”, Pantilimon a fost erou, intervenind decisiv de fiecare data, fie ca a aparat suturile lui Alexis Sanchez si Theo Walcott, fie ca a prins mingile lovite cu capul de francezul Olivier Giroud. „Si-a dat viata pe teren, s-a luptat ca un leu”, l-au laudat fanii lui Sunderland, in timp ce noi am putea spune ca Pantilimon i-a invatat pe jucatorii lui Arsene Wenger ce inseamna „pe aici nu se trece!”. Notat cu 8 de presa sportive, internationalul roman a fost declarat cel mai bun fotbalist de pe teren in confruntarea Arsenal – Sunderland, scor 0-0.
Gratie acestui rezultat de egalitate, Sunderland s-a salvat matematic de la retrogradare si va evolua si la anul in Premier League. Cu o etapa inainte de finalul sezonului, formatia la care evolueaza Costel Pantilimon are 38 de puncte si nu poate fi ajunsa de Hull City, prima formatie aflata sub linia retrogradarii, cu 34 de puncte.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger