AcasăSPORTPantilimon, greu cu engleza

Pantilimon, greu cu engleza

Pantilimon a jucat doar in Cupa Angliei si Cupa Ligii Angliei pentru City

Portarul roman al gruparii Manchester City si-a dat cu stangul in dreptul intr-un interviu acordat revistei oficiale a clubului englez.

Pantilimon a jucat doar in Cupa Angliei si Cupa Ligii Angliei pentru City

Intrebat daca si-ar dori sa conduca o masina Smart, cunoscuta pentru dimensiunile sale mici, fostul goalkeeper al Politehnicii Timisoara – unu dintre cei mai robusti jucatori din Premier League – a raspuns ca “nu mi-as dori niciodata sa conduca o masina desteapta (n.r. – “smart” = “destept” in engleza)”. Desi inca nu a deprins toate tainele limbii engleze, bacauanul a precizat ca viseaza sa continue si din vara cu Manchester City, grupare care l-a adus sub forma de imprumut din Banat.

Altfel, portarul si-a laudat colegii spunand ca “Balotelli bate excelent penalty-urile, Kolarov suteaza teribil cu stangul din lovitura libera, iar Hart (n.r. – rivalul sau pentru postul de portar) este un goalkeeper formidabil”. Pantilimon a mai afirmat ca primul lucru pe care l-au intrebat fanii “cetatenilor”, dupa semnarea contractului, a fost “daca sunt vampir sau stiu ceva despre vampirii din Transilvania”.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger