AcasăSPORTPantilimon - campion cu City, dar fara medalie!

Pantilimon – campion cu City, dar fara medalie!

Pantilimon - campion cu City, dar fara medalie!

Internationalul roman din poarta lui Manchester City nu va ramane cu nicio amintire placuta din sezonul in care echipa sa va castiga, pentru a treia oara in istoria clubului, titlul in Anglia.

Pantilimon - campion cu City, dar fara medalie!

Motivul tine de „legislatia” fotbalistica engleza si pare cel putin ciudat: niciun jucator nu va primi medalia de campion daca nu bifeaza minimum 10 partide disputate intr-un sezon intreg. La Manchester City, Costel Pantilimon a fost folosit de managerul Roberto Mancini doar in Cupa Angliei, toate meciurile din Premier League (37 la numar) fiindu-i rezervate titularului Joe Hart.

Totusi, in sezonul trecut, la decernarea medaliilor pentru Manchester United, oficialii ligii engleze au facut o exceptie pentru Anders Lindegaard, portarul de rezerva al „diavolilor”, si l-au decorat si pe goalkeeper-ul danez. Duminica, pe „City of Manchester”, trupa bacauanului Costel Pantilimon poate cuceri pentru a treia oara in istorie titlul in Anglia, precedentele performante fiind realizate in 1937 si 1968. Este necesara victoria in partida cu Queens Park Rangers, ocupanta pozitiei a 16-a in clasament.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger