AcasăSPORTPanou stradal in centrul orasului Donetk: LUCESCU, FA-TE BINE!

Panou stradal in centrul orasului Donetk: LUCESCU, FA-TE BINE!

Mircea Lucescu este foarte iubit la Donetk

Tehnicianul campioanei din „Premyer Liha” se pregateste sa paraseasca Spitalul Municipal din Bucuresti, motiv pentru patronul Rinat Ahmetov sa-i faca romanului o noua surpriza: imaginea lui „Il Luce” troneaza in centrul orasului din estul Ucrainei.

Mircea Lucescu este foarte iubit la Donetk

Mircea Lucescu va fi externat la sfarsitul saptamanii. Tehnicianul in varsta de 66 de ani a acordat un interviu exclusiv pentru site-ul oficial al clubului Sahtior Donetk in care a explicat ca nu va lua in considerare sfatul lui Rinat Ahmetov, respectiv acela de a nu mai sofa niciodata. „Cu siguranta ca o sa mai conduc! De ce sa nu o fac?! Eu am vazut tramvaiul, vatmanul m-a vazut si el, am fost sigur ca va opri”, a povestit Lucescu.

Rinat Ahmetov si Mircea Lucescu sunt ca fratii

Antrenorul a fost informat ca pe strazile din orasul ucrainean au fost amplasate panouri prin care fanii echipei ii transmit insanatosire grabnica . “Mister, fa-te bine! Intoarce-te cat mai repede la Donetk!”, i-au transmis suporterii. “Adevarat?! N-am stiut nimic despre asta. Sa fiu cinstit, este foarte magulitor. Vreau sa le transmit ca le mutumesc foarte mult”, a spus tehnicianul roman.

Razvan a ramas imaginea Avantgarden

Altfel, si fiului Razvan a aparut pe afise gigant, doar ca acestea erau in scop publicitar. Totul a inceput pe vremea cand Lucescu jr. pregatea gruparea FC Brasov. Panourile cu pricina – care troneaza chiar si astazi pe „Tineretului” sau in diferite alte locatii – reprezentau o reclama la un nou cartier de locuinte construit in Brasov de catre patronul „stegarilor”, Ioan Niculaie.

author avatar
Sebastian Stan
569 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger