AcasăSPORTPanica la Dinamo: "Petarda" Alvarez s-a fasait dupa 20 de minute la...

Panica la Dinamo: „Petarda” Alvarez s-a fasait dupa 20 de minute la Chiajna!

Transferat cu mare tam-tam de FC Dinamo, la cererea expresa a staff-ului tehnic, hondurianul Edgar Alvarez –  autointitulat  «Sageata neagra» – s-a rupt in minutul 20 al primului meci jucat pentru gruparea din Stefan cel Mare.

DEBUT La Chiajna, Edgar Alvarez a jucat primul meci pentru Dinamo

Unul din fotbalistii adusi de cuplul Bonetti – Birindelli in aceasta vara, hondurianul Edgar Anthony Alvarez Reyes (32 de ani) nu a rezistat nici macar o repriza la debutul sau pentru Dinamo. Vineri seara, la Chiajna, Alvarez si-a incercat sprintul cu care s-a laudat la prezentarea oficiala, insa muschii celui autointitulat „Sageata neagra” au cedat. Fotbalistul a parasit terenul pe brate, starnind iritare in sanul ultrasilor dinamovisti prezenti la meci. „Nu mai tin minte exact cat scot pe suta de metri, dar credeti-ma ca putin de tot! Nu degeaba mi s-a spus «Sageata neagra». Am o viteza impresionanta si asta reprezinta una dintre calitatile de care ma intrebati mai devreme”, declara mijlocasul din Honduras imediat dupa semnarea contractului cu FC Dinamo.

ACCIDENTARE „Sageata neagra” s-a rupt repede

Se pare ca Alvarez a suferit o ruptura musculara si va lipsi de pe gazon cel putin o luna, motivul principal fiind faptul ca nu a efectuat pregatirea de vara. „Dario si cu mine, dar in special eu, il cunosteam foarte bine pe Alvarez, din toate punctele de vedere si am inceput sa discutam situatia lui cu Palermo. Credem ca Alvarez va fi unul din jucatorii de tot din Romania”, afirma secundul Alessandro Birindelli in momentul tranferului. Hondurianul a fost coleg de echipa cu Birindelli, dar si cu Codrea, avand in palmares 151 de meciuri in Serie A, unde a marcat 7 goluri. In cariera sa, „petarda” lui Dinamo a evoluat la urmatoarele echipe: Platense (Honduras), Penarol Montevideo (Uruguay), Cagliari, AS Roma, Messina, Livorno, Pisa, Bari, Palermo (toate Italia).

author avatar
Sebastian Stan
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger