AcasăSPORTPandurii si Petrolul, sub lupa Corpului de Control al UEFA

Pandurii si Petrolul, sub lupa Corpului de Control al UEFA

Marin Condescu trebuie sa dea explicatii pentru ingineriile financiare de la Pandurii

Sase cluburi de fotbal, intre care si Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti, sunt anchetate de camera de investigatii a Corpului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) din cadrul UEFA, o decizie in privinta lor urmand sa fie luata inainte de finalul anului.

Marin Condescu trebuie sa dea explicatii pentru ingineriile financiare de la Pandurii

Gruparile in cauza sunt Pandurii Targu Jiu, Petrolul Ploiesti, Skonto Riga (Letonia), Slask Wrocław (Polonia), Vitoria Guimaraes (Portugalia) si Metalurg Donetk (Ucraina). Potrivit UEFA, camera de investigatii a CFCB a solicitat initial ca 31 de cluburi participante in acest sezon al cupelor europene sa ofere informatii suplimentare privind situatia restantelor fata de grupari, angajati si/ sau autoritati pana la 30 septembrie. In cazul gruparilor Astra Ploiesti, Metalug Donetk, Hajduk Split (Croatia), Zrinjski (Bosnia-Hertegovina), Skonto si Trabzonspor (Turcia), primele erau suspendate temporar din considerente legate de fair-play-ul financiar, din data de 20 septembrie, insa acum sumele au fost deblocate.

„Dupa investigatii suplimentare si in baza unor noi informatii si dovezi furnizate de cluburi, camera de investigatii a CFCB a decis sa inchida cazurile a 25 de cluburi si a renuntat la masura de suspendare a primelor celor sase cluburi vizate de hotararea anterioara”, mentioneaza UEFA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger