AcasăSPORTPandurii, primul transfer pentru Europa

Pandurii, primul transfer pentru Europa

Pandurii Targu Jiu, vicecampioana Romaniei la fotbal, se pregateste intens pentru prima participare in cupele europene din istoria clubului.

Formatia antrenata de Cristi Pustai va evolua in Europa League, in cazul in care Steaua nu este exclusa din Liga Campionilor. Pandurii vor intra in focuri in turul II preliminar.

De altfel, Marin Condescu, presedintele gorjenilor, a precizat ca „facem eforturi sa participam in Europa League si cred ca vom face o figura frumoasa. Nu suntem pregatiti de Liga Campionilor, competitie in care am ajunge daca Steaua este exclusa”.

Conform prosport.ro, cei de la Pandurii urmaresc mai multi fotbalisti, dar au rezolvat deja primul transfer al verii.

Pandurii au obtinut acordul pentru achizitionarea atacantului sarb Djordje Despotovic, de la Spartak Zlatibor, jucator cotat la 750.000 de euro de site-urile de specialitate, desi are numai 21 de ani.

Despotovic este o adevarata forta a naturii si s-a remarcat mai ales la Sopot (10 goluri in 15 meciuri) si in nationala de juniori sub 19 ani a Serbiei (11 goluri in 16 selectii). La Spartak Zlatibor, Despotovic a reusit 13 goluri si sase pase decisive in 52 de meciuri. Atacantul nu a avut impactul asteptat la nationala de tineret a Serbiei, formatie pentru care nu a reusit inca sa marcheze desi a jucat in 12 meciuri.

Marin Condescu sustine ca gruparea gorjeana va mai face si alte achizitii din Spania, Portugalia sau spatiul ex-iugoslav.

author avatar
Cristi Ionita
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger