AcasăSPORTPandurii pierde finantarea Complexului Energetic Oltenia

Pandurii pierde finantarea Complexului Energetic Oltenia

Pandurii este singura forta fotbalistica a Olteniei

Narcis Raducan, presedintele Pandurilor, a anuntat ca gruparea pe care o conduce se indreapta spre insolventa, daca va ramane fara banii Complexului Energetic Oltenia.

Pandurii este singura forta fotbalistica a Olteniei

„CEO ne da 2 milioane de euro. Ce e frustrant pentru noi e ca am reusit cu acest buget sa aducem echipa in cupele europene, in play-off si sa avem patru jucatori la echipa nationala. Eu sunt de acord sa incercam sa iesim de sub tutela CEO, chiar daca in aceasta zona miniera se intorc bani catre sport. Am rugat conducerea CEO sa ne sprijine in acest sezon, pentru ca mai avem si datorii. E o lovitura directa. Mai greu de atat nu se poate. Avem doua luni intarziere la salarii si bonusurile restante din noiembrie. Este deja prea mult pentru niste oameni care au muncit pentru acest oras. N-avem cum sa rezistam fara acesti bani. Suntem singura echipa din Oltenia pe un loc din play-off si ar fi pacat sa mai dispara o echipa in plin campionat”, a spus Raducan.
Programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia vor fi suspendate, conform unui anunt facut de Victor Grigorescu, ministrul Energiei: „In urma rezultatelor financiare care prevad o potentiala pierdere record, consider de la sine inteles ca programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia sa se suspende. Clubul Sportiv Pandurii Targu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face exceptie de la aceasta regula. Vom avea grija ca la aprobarea bugetului companiei sa nu avem surprize neplacute in care sa descoperim posibile sponsorizari ascunse la categoria «si alte plati»”.
Cu doua etape inainte de finalul sezonului regulat, Pandurii se afla pe locul 5 in clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte, la patru puncte in spatele liderului Astra.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger