AcasăSPORTPandurii n-au vrut sa mearga pe mana stelistilor

Pandurii n-au vrut sa mearga pe mana stelistilor

Gardos a facut alunecarea fara sa se gandeasca la consecinte

Mihai Stoica s-a oferit sa-l ajute pe Cosmin Bacila, dar l-a trimis la un medic la care nu s-a operat niciun stelist, brigada “ros-albastra” rezolvandu-si problemele fie la Bologna, fie la Roma.

Gardos a facut alunecarea fara sa se gandeasca la consecinte

In minutul 89 al meciului dintre Steaua si Pandurii Tg. Jiu, Florin Gardos a avut o intrare dura la Cosmin Bacila (28 de ani), provocandu-i acestuia o fractura deschisa de tibie si peroneu. Jucatorul gorjenilor a fost transportat de urgenta la Spitalul Elias din Bucuresti, unde ar fi trebuit sa fie operat de Seful Sectiei de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Elias, conferentiar doctor, Horia Orban. Acesta se afla insa in concediu, iar managerul general al Stelei a propus  ca jucatorul sa fie operat la Spitalul Militar.

Nu l-au vrut pe Codorean

Jucatorii isi dau seama ce s-a intamplat

Oficialii echipei din Tg. Jiu, dar si Cosmin Bacila au analizat propunerea, iar dupa cateva ore au anuntat ca fotbalistul va fi tratat la Spitalul Elias, unde medicul Horia Orban va sosi de urgenta din concediu si va face interventia chirurgicala, in aceasta dimineata. Gorjenii s-au sucit dupa ce au alfat ca la Spitalul Militar ar fi trebuit sa se ocupe de caz doctorul Ionut Codorean(fostul medic al Stelei), ce nu este recomandat de cine stie ce performante in domeniu. Paradoxal este ca desi l-au propus pe Codorean, niciun fotbalist cu probleme ortopedice de la Steaua nu a fost operati de el, toti jucatorii ros-albastrilor luand drumul clinicilor de la Bologna si Roma

Grigoras: “Nu-l condamn pe Gardos!”

Lui Bacila i s-a aplicat un aprat gipsat pana la operatie

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoras, a analizat faza cu pricina dupa meci si a ajuns la concluzia ca intrarea lui Florin Gardos este lipsita de intentie. “Nu pot sa-l condamn pe Gardos. Am urmarit faza de zeci de ori si mi-am dat seama ca nu a avut intentia sa-i rupa piciorul lui Cosmin. Gardos e mai mic decat baiatul meu si refuz sa cred ca in mintea unui copil a gandit : <<Ma duc sa-i rup piciorul >>. Sunt convins ca Bacila va revedea faza si isi va da seama ca a fost doar un accident nefericit”, ne-a declarat Grigoras, care nu crede ca stelistul ar trebui suspendat pe toata perioada in care Bacila nu va juca.

Ben Arfa a stat un an pe tusa

Cosmin Bacila a fost trimis de urgenta la Spitalul Elias

Fotbalistul francez Hatem Ben Arfa (24 de ani) va reveni azi intr-o competitie oficiala dupa aproape un an de cand a suferit o fractura de tibie si peroneu, similar cu ce a patit duminica Bacila. Ben Arfa nu a mai jucat din 3 octombrie 2010, cand a fost accidentat de Nigel de Jong, la meciul cu Manchester City.

 

24 de etape de suspendare este pedeapsa maxima pe care o poate primi Florin Gardos.

author avatar
eNational
551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger