AcasăRecomandariPandurii, 2,3 milioane de euro din megatransferul lui Chiriches la Tottenham

Pandurii, 2,3 milioane de euro din megatransferul lui Chiriches la Tottenham

Dupa telenovela “Gareth Bale”, oficialii lui Tottenham au decis ca este momentul sa rezolve si cazul “Chiriches”, si au facut o oferta de nerefuzat pentru fundasul Stelei.

Chiriches devine cel mai scump jucator care a plecat din Liga I

Vlad Chiriches, cel mai bun fotbalist al Stelei din ultima perioada, a lipsit de la meciurile cu Legia Varsovia, 1-1, si Gaz Metan Medias, 2-2, iar acest aspect s-a vazut imediat, “ros-albastrii” fiind lipsiti de consistenta in joc. Desi echipa sa are mare nevoie de fotbalist pentru returul de la Varsovia, de maine seara, Laurentiu Reghecampf si-a dat acceptul pentru ca fundasul sa plece la Tottenham, iar Mihai Stoica, managerul Stelei, a anuntat chiar si suma de transfer: 9,5 milioane de euro. Nu toti banii vor intra in vistieria campioanei. Pandurii Targu Jiu, fosta echipa a lui Chiriches,  a pastrat 25% dindrepturile asupra jucatorului si va incasa 2.375.000 de euro, o suma uriasa daca ne gandim ca a ajuns la Targu Jiu la pachet cu alti 19 fotbalisti, dupa fuziunea cu International Curtea de Arges (2010).

Egalul de la Medias nu i-a priit finantatorului

Filip (al doilea din stanga) a reusit o dubla pentru Steaua la Medias

Desi oficialii clubului Steaua sunt multumiti de rezultatul meciului de sambata seara, 2-2 cu Gaz Metan, se pare ca lui Gigi Becali nu i-au priit gafele lui Tatarusanu si modul in care elevii lui Reghecampf s-au chinuit o ora pentru a obtine un punct, desi aveau superioritate numerica. Finantatorul a transmis un ordin clar staff-ului: “calificarea in grupele UCL sau vindeti tot ce puteti”. In aceste conditii devine tot mai clar ca Steaua, in actuala formula, isi joaca viitorul la Varsovia. In cazul in care nu trece de Legia si nu ajunge la zecile de milioane de euro de la masa bogatilor, Steaua va trebui sa se desparta in ultimele zile de mercato de toti jucatori aflati la mare cautare: Tatarusanu, Bourceanu, Latovlevici sau Cristi Tanase. Chiar si Reghecampf ar putea pleca de la Steaua, el avand pe birou o oferta cu multe zerouri din zona araba.

Legia, infrangere pe teren propriu

Gigi Becali vrea ca Steaua sa se autofinanteze

La fel ca Steaua, Legia Varsovia si-a menajat cei mai multi dintre titulari la meciul cu Legia Gdansk de pe teren propriu, de sambata seara, iar acest lucru s-a reflectat pe tabela, elevii lui Jan Urban pierzand cu 0-1. Tehnicianul polonez a jucat cu Kuciak – Broz, Cichocki, Suler, Brzyski – Lukasik (Radovic ’80), Pinto (Vrdoljak ’63) – Zyro (Kucharczyk ’72), Mikita, Ojamaa – Dvalisvili. Fata de primul meci cu Steaua, Urban a facut 10 schimbari, doar Kuciak fiind titular atat impotriva campioanei Romaniei, cat si in meciul cu Legia Gdansk.

author avatar
Cristi Ionita
898 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger