AcasăSPORTPancu sare la gatul lui Ionita

Pancu sare la gatul lui Ionita

Pancu are sase reusite pentru Rapid in acest sezon

Veteranul giulestenilor il sfatuieste pe atacantul in varsta de 22 de ani sa munceasca la antrenamente in loc sa dea declaratii optimiste prin presa.

Pancu are sase reusite pentru Rapid in acest sezon

Deranjat de tot tam-tam-ul creat in jurul transferului – sub forma de imprumut – al lui Alexandru Ionita de la FC Koln, Daniel Pancu (34 de ani) ii transmite antrenorului Razvan Lucescu un mesaj clar: „Nu accept sa fiu rezerva unui pusti tupeist!”. Ieri, pentru prima data de cand i-a fost adus un concurent, idolul tribunelor giulestene a rabufnit: „Am vazut cum mergea Ionita, ce mandru era, dar acum, el trebuie sa fie modest! Stiu declaratiile lui referitoare la faptul ca avem fiecare 50% sanse de a juca, insa nu am aceeasi parere. Ii transmit ca, in momentul asta, el are doar 0,1% sanse, restul sint ale mele. Poate ca nu a inteles, dar el acum o ia de la zero. E ca si cand ar fi semnat cu o noua echipa. Daca nu a realizat asta, nu e bine pentru el. Echipa Rapid de la care a plecat el in Germania era pe locul 7. Acum, a venit la o formatie mai puternica, una care e pe locul 3 si calificata in semifinalele Cupei Romaniei. El nu are nici un merit pentru asta si trebuie sa traga tare daca vrea sa joace. Asa ca, Ionita, pustiule, ciocu’ mic! Mai intii muncim si dupa aia vorbim!”.

Ionita nu a marcat niciun gol pentru FC Koln in doi ani petrecuti in Germania

Si totusi, Pancu e dispus la concesii pentru rezolvarea situatiei: golgeterul echipei din tur afirma ca accepta sa joace pe orice alt post doreste antrenorul doar pentru a-i face loc in ofensiva lui Ionita. „Eu sunt pregatit sa joc acolo unde mi se cere. N-am absolut nicio problema, pot evolua si mijlocas central, am mai facut-o in trecut. Sunt gata sa ajut echipa de acolo de unde mi se cere”, a declarat Pancu.

Copos refuza sa-i prelungeasca angajamentul

Reactia lui Pancu este cauzata si de situatia in care se afla fotbalistul. A intrat in ultimele sase luni de contract, iar conducerea clubului refuza sa-i propuna prelungirea contractului, cu toate ca declaratiile publice date de George Copos sunt cat se poate de magulitoare. Simtindu-se marginalizat de sefi si aflat oricum intr-o relatie tensionata cu antrenorul Razvan Lucescu, Daniel Pancu se simte amenintat de ultimul transfer realizat de giulesteni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger