AcasăSPORTPancu "El Cid"

Pancu „El Cid”

Giulestenii intalnesc, maine, la Tg.Jiu, revelatia startului de sezon in Liga 1, iar antrenorul Rapidului apeleaza la serviciile veteranului Daniel Pancu, inca afectat de accidentarea suferita in prima etapa, la meciul cu FC Vaslui.

Daniel Pancu nu are rezerva in lotul Rapidului

Rapid are programat un meci extrem de greu in acest weekend, giulestenii urmand sa infrunte la Tg.Jiu supersurpriza startului de campionat, Pandurii, formatie care a strans 16 puncte din 19 posibile.

Charlton Heston, actorul care l-a intruchipat pe El Cid in filmul produs in 1961

Vestea ca Daniel Pancu ar putea reveni in teren l-a bucurat enorm pe Ovidiu Sabau, bucurestenii stand destul de modest la capitolul atac.

„E un inceput perfect pentru Pandurii. Gorjenii se gandesc si ei ca pot castiga campionatul, au multa incredere, n-au presiune. Sper sa nu pierdem la Tg.Jiu si sa facem un meci bun. Daca Pancu e in teren, el si intr-un picior poate sa faca ceva!”, afirma „Motul”.

Antrenorul anunta ca veteranul de 35 de ani din lotul Rapidului „este apt in proportie de 80%”, ceea ce inseamna ca, la Tg.Jiu, „Pancone” ar putea juca, pe undeva, rolul lui „El Cid”, legendarul erou medieval al Spaniei care a intrat in lupta cu maurii, desi era „impaiat”.

author avatar
Sebastian Stan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger