AcasăSPORTPana acum, s-au consumat 50 de milioane de litri de bere in...

Pana acum, s-au consumat 50 de milioane de litri de bere in Anglia!

Englezii sunt printre cei mai mari consumatori de bere

Fanii englezi au inceput sa creada cu adevarat ca echipa lor poate disputa ultimul act la Euro 2012. Calificarea in finala ar declansa fiesta in Regatul Unit, „boom-ul financiar ridicandu-se la peste doua miliarde de lire sterline!”, sustin specialistii.

Englezii sunt printre cei mai mari consumatori de bere

Calculul apartine finantistilor englezi, care considera ca toata natiunea ar avea de castigat de pe urma fiecarei victorii inregistrate de acum incolo de „baietii lui Roy Hodgson”. „Anglia a erupt dupa finalul meciului cu Ucraina, care a adus calificarea in sferturi, insa adevarata petrecere va fi la finala”, scrie „Daily Mirror”.

In cazul in care reprezentativa Albionului va juca ultimul act al competitiei, atunci vanzarile de bauturi si mancare vor depasi asteptarile. „Va fi ceva comparativ cu Jocurile Olimpice. Pana acum, s-au consumat 50 de milioane de litri de bere, iar cifra se va dubla pana la finala; vor fi vandute 5 milioane de pizza, 1,5 milioane de curry, plus o crestere cu 42% a tricourilor echipei nationale”, afirma specialistii. In total, se estimeaza ca doua miliarde de lire sterline vor intra in economie daca Anglia va juca finala. Duminica seara, in sferturile de finala al C.E., englezii vor intalni Italia, al doilea soc al acestei faze dupa Franta – Spania.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger