AcasăSPORTPalmaresul Stelei este la Gigi Becali!

Palmaresul Stelei este la Gigi Becali!

Becali nu pare deloc interesat de brand-ul Steaua

Cristian Gatu, presedinte al CSA Steaua in momentul in care sectia de fotbal a iesit de sub sfera de influenta a MApN, sustine ca actuala echipa este aceea care detine palmaresul si traditia legendarei echipe din Ghencea.

Becali nu pare deloc interesat de brand-ul Steaua

Fostul mare handbalist si-a exprimat cat se poate de clar pozitia in cadrul conflictului dintre cele doua parti, CSA Steaua si FCSB (clubul patronat de Gigi Becali). Gatu considera ca actuala echipa este aceea care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986 si spune ca Armata nu are forta financiara pentru a sustine un club de fotbal. „In 1998, am fost informati de FRF ca trebuie sa rupem legaturile cu MApN, pentru ca FIFA si UEFA interziceau ca echipele sa apartina de un minister. Eu m-am ocupat de tot ceea ce a insemnat aceasta rupere. Am infiintat o organizatie non-profit, AS FC Steaua Bucuresti, iar MApN a cedat tot patrimoniul Stelei. Inclusiv folosirea pe durata nelimitata a stadionului. Sunt dezamagit de aceasta situatie”, a declarat Cristian Gatu pentru „evz.ro”. Fost conducator in Ghencea, Gatu subliniaza: „Steaua lui Gigi Becali este aceeasi care a fost tot timpul. Este aceeasi cu echipa care a castigat Cupa Campionilor! Nu stiu ce se urmareste acum. In plus, Armata nu are bani pentru a sustine echipa de fotbal”.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in decembrie 2014, ca CSA este proprietarul de drept al numelui, brand-ului si palmaresului echipei „Steaua”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger