AcasăSPORTPal Dardai si-a pierdut fundasul dreapta

Pal Dardai si-a pierdut fundasul dreapta

Pal Dardai, un antrenor neexperimentat, dar cu un trecut teribil

La primul antrenament de saptamana aceasta, selectionerul maghiar Pal Dardai a vazut cum echipa sa ramane fara titularul din banda dreapta, experimentatul fundas Vilmos Vanczak (31 de ani).

Pal Dardai, un antrenor neexperimentat, dar cu un trecut teribil

Extrema lui FC Sion a parasit sedinta de pregatire de luni si s-a intors in Elvetia, la echipa de club, unde a intrat deja intr-un program de recuperare. In locul lui Vanczak, a fost convocat Fiola Attila, de 24 de ani, de la Paksi SE, fotbalist fara experienta, nici macar rezerva la precedentul joc al Ungariei, cu Irlanda de Nord (scor 1-2). Dureri a acuzat si Adam Simon (Videoton), inlocuit in lotul maghiarilor cu Korhut Mihaly (Debrecen).
Altfel, presa aparuta ieri la Budapesta a prezentat teribila poveste a vietii lui Pal Dardai (38 de ani), cel mai tanar selectioner din ultimii 84 de ani. Fratele sau, Balasz, a murit in timpul unui meci de fotbal din Liga a 3-a ungara, pe cand avea doar 21 de ani. Macinata de durere si imbolnavita, mama sa s-a stins si ea dupa opt ani, iar la 10 zile distanta a trecut la cele sfinte si bunica, tot „de inima rea”, dupa cum i-au dat de inteles medicii. „Eu sunt un tip puternic, mai ales din punct de vedere mental, dar mi s-au intamplat multe lucruri in viata, chestii care mi-au slabit puterile”, afirma Dardai, legenda a clubului Hertha Berlin, la care a fost legitimate timp de 14 ani, intre 1997 si 2011.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger