AcasăSPORTPal Dardai antreneaza pe gratis

Pal Dardai antreneaza pe gratis

Pal Dardai nu este un antrenor pretentios

Numirea lui Pal Dardai la conducerea echipei nationale a Ungariei i-a socat pe toti cei care habar n-aveau de „lovitura” data de federatia de la Budapesta.

Pal Dardai nu este un antrenor pretentios

Fostul antrenor Emerich Ienei a dezvaluit ca Dardai lucreaza fara sa fie platit! La 38 de ani, legenda lui Hertha Berlin a cerut doar o sansa, iar Federatia Ungara s-a conformat, cu conditia ca interimatul de 3 meciuri sa se faca „pro bono”. „In momentul de fata, le suntem superiori maghiarilor din toate punctele de vedere. Mai mult de atat, la ei au fost cutremure cu antrenorul. Cel de acum nu a fost antrenor, a fost doar jucator de fotbal. A preluat echipa pentru numai trei jocuri, fara sa aiba vreo pretentie materiala. A fost pus acolo pentru ca a garantat ca jucatorii importanti care s-au retras, printre care si Adam Szalai, vor reveni la lot. Cand se schimba antrenorul, poate fi o motivatie in plus sau poate fi o catastrofa”, a declarat Ienei.
Pe de alta parte, la conferinta de ieri, Pal Dardai a laudat valoarea echipei Romaniei, pe care o considera favorita in meciul de sambata: „Suntem constienti de forta Romaniei. Am analizat stilul lor si vom incerca sa nu intram in jocul adversarului. Stim cum sa le dejucam sistemul. Echipa Romaniei stie ce vrea, este agresiva si profita la maximum de cea mai mica greseala a adversarului”
.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger