AcasăSPORTPadureanu sufera de Alzheimer si dementa mixta

Padureanu sufera de Alzheimer si dementa mixta

Jean Padureanu este grav bolnav si are nevoie de tratament de specialitate

Jean Padureanu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul transferurilor de jucatori, va executa pedeapsa in regim semideschis la Spitalul Penitenciarului Jilava, in urma unei decizii de joi a Comisiei pentru individualizarea pedepselor.

Jean Padureanu este grav bolnav si are nevoie de tratament de specialitate

Pe de alta parte, Padureanu a formulat o cerere de intrerupere a executarii pedepsei, care ar fi trebuit sa se judece joi, insa Tribunalul Ilfov a amanat discutarea acesteia pentru 22 mai. Avocatul fostului sef de la Gloria Bistrita a cerut la Tribunalul Ilfov ca INML sa stabileasca daca fostul clientul sau are nevoie de insotitor, in conditiile in care sufera de boala Alzheimer in forma avansata si dementa mixta, motiv pentru care uita lucruri elementare. Instanta a stabilit ca obiectivele expertizei sa fie starea de sanatate a lui Jean Padureanu, daca exista tratament si daca poate fi administrat permanent in sistemul penitenciar sau in reteaua sanitara a Ministerului Sanatatii, sub paza permanenta, si daca s-ar afla in imposibilitatea executarii imediate a pedepsei in sistemul penitenciar.
Pana acum, Administratia Nationala a Penitenciarelor a stabilit, in cazul altor sase condamnati din acest dosar, modul in care ei vor executa pedeapsa. Astfel, fratii Victor si Ioan Becali, Cristi Borcea, Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos vor avea regim inchis de executare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger