AcasăSPORTPadureanu: Nu am luat bani de la nimeni sa trantesc un meci

Padureanu: Nu am luat bani de la nimeni sa trantesc un meci

Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita a facut dezvaluiri in legatura cu blaturile care aveau loc in timpul „Cooperativei”, declarand ca nu a primit bani pentru a „tranti” unei partide de fotbal, ci doar a realizat „reprocitati”.

Presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, in varsta de 76 de ani, a povestit modul in care aveau loc intelegerile intre echipele din Liga 1, in perioada „Cooperativei”, adaugand ca el nu a primit bani pentru a „tranti” un meci.

„Mai sunt 4-5 etape si un meci egal facut de tine cu mine si de mine cu tine ne ajuta pe amandoi. Cum sa nu faci treaba asta? Dar nu am dat si nu am luat bani de la nimeni sa trantesc un meci. Era reciprocitate”, a comentat Padureanu la Dolce Sport.

Acesta a adaugat ca astfel e „reciprocitati”aveau loc atat acasa, cat si in deplasare, echipa gazda fiind cea care suporta cheltuielile meciului.

„Am facut insa reciprocitati si pe casa-masa. La ei acasa au suportat ei deplasarea noastra, la Bistrita am suportat-o noi. Dar in nici un caz cu sacul de bani pe masa”.

author avatar
Ionut Zgimbau
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger