AcasăSPORTPadureanu cere eliberarea pe motive medicale: „Lordul” are Alzheimer!

Padureanu cere eliberarea pe motive medicale: „Lordul” are Alzheimer!

Jean Padureanu are parte de o batranete deloc linistita

Trimis dupa gratii de magistratii Curtii de Apel, fostul presedinte al Gloriei Bistrita spera sa scape de condamnarea primita in „Dosarul transferurilor”.

Jean Padureanu are parte de o batranete deloc linistita

Grav bolnav, Jean Padureanu (78 de ani) a fost ridicat de politisti, saptamana trecuta, chiar de pe patul de spital, fiind internat la Elias. Avocatul „Lordului” a anuntat ca va cere eliberarea pe motive medicale a clientului sau. „Voi intreprinde, incepand de luni, o cerere de intrerupere a executarii pedepsei pe motive medicale. Starea domnului Padureanu nu e relativ grava, este extrem de grava, are o serie intreaga de afectiuni, principala fiind un diabet in aprope de stare comatoasa si o situatie in ce priveste afectiunile neurologice. Nu o spun eu, o spun medicii, care au constatat semne ale bolii Alzheimer”, a declarat avocatul Ioan Cazacu.

Boala Alzheimer este o forma de dementa, o deteriorare a capacitatilor mentale, care se instaleaza o data cu inaintarea in varsta. La inceput, boala se manifesta prin slabirea memoriei, apoi prin disfunctii in ceea ce priveste memoria pe termen scurt si concentrarea, mai tarziu chiar cu tulburare a vorbirii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger