AcasăSPORTPacquiao s-a batut cu doua legende NBA

Pacquiao s-a batut cu doua legende NBA

Pacquiao (dreapta) s-a batut in acelasi timp cu Reggie Miller (stanga) si Charles Barkley

Cea de-a patra intalnire dintre filipinezul Manny Pacquiao si mexicanul Juan Manuel Marquez a fost prefatata, zilele trecute, de un antrenament inedit efectuat de fostul campion mondial de la categoria welter, in versiunea WBO.

Pacquiao (dreapta) s-a batut in acelasi timp cu Reggie Miller (stanga) si Charles Barkley

Pentru a scapa de tensiunea dinaintea meciului si de dificila misiune de a da kilogramele jos, Manny Pacquiao (34 de ani) a urcat in ring pentru un sparring inedit. In fata sa au stat doua legende ale baschetbalului american, Charles Barkley (campion olimpic in 1992 si 1996) si Reggie Miller, component si el al Dream Team-ului care a facut furori la Olimpiada de la Atlanta (1996).

Duelul de maine noapte este al patrulea dintre filipinez si Juan Manuel Marquez

Pacquiao va incinge atmosfera in MGM Grand Arena din Las Vegas (Nevada) sambata noaptea, el urmand a-l infrunta pe mexicanul Juan Manuel Marquez (39 de ani) in limitele categoriei welter. Este primul meci sustinut de Manny Pacquiao dupa infrangerea cu cantec suferita in iunie, la decizie, in fata americanului Timothy Bradley. Desi este dat favorit in fata lui Marquez, mai ales datorita diferentei de varsta, filipinezul stie ca va avea mult de furca cu „batranul vulpoi mexican”. De altfel, cei doi pugilisti s-au mai intalnit de trei ori pana acum. Primul meci, disputat in mai 2004, s-a incheiat la egalitate, iar urmatoarele doua (martie 2008 si noiembrie 2011) au fost castigate de Pacquiao, dar de fiecare data in urma unor decizii stranse.

Tot sambata noaptea, dar la Herning (Danemarca), danezul Mikkel Kessler il va infrunta pe irlandezul Brian Magee pentru centura vacanta de campion WBA Regular la categoria supermijlocie. „Vikingul” a impresionat in mai, in victoria obtinuta prin knock-out, impotriva americanului Allan Green, dar Magee, care are deja 37 de ani, este dispus sa-si joace sansa pana la capat. Irlandezul stie ca meciul cu Kessler este ultima sansa a lui de a mai prinde un meci cu centura de campion full pe masa, liderul absolut al categoriei in versiunea WBA fiind americanul Andre Ward.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger