AcasăSPORTPacquiao, furat cu arbitrii in Las Vegas!

Pacquiao, furat cu arbitrii in Las Vegas!

Pumnii carati de Pacquiao nu au fost deajuns pentru ca filipinezul sa-i impresioneze pe arbitrii-judecatori

Mult asteptatul duel dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao are sanse minime sa mai aiba loc, asta dupa ce americanii l-au „executat” rapid pe campionul filipinez cu o decizie de toata jena la meciul pe care acesta l-a disputat impotriva lui Timothy Bradley.

Bradley este suspectat ca si-a fracturat ambele glezne contra lui Pacman

Dominat copios in disputa de la „MGM Grand Arena”, Las Vegas, Nevada, Bradley s-a trezit invingator la finalul partidei, chiar si spre surprinderea sa, doi dintre arbitrii-judecatori acordandu-i victoria, cu 115-113. Al treilea l-a dat invingator pe Manny Pacquiao, cu acelasi rezultat, insa nu a fost indeajuns, filipinezul pierzand, prin decizie la limita, meciul si centura de campion mondial la categoria semimijlocie, in versiunea WBO.

Pumnii carati de Pacquiao nu au fost deajuns pentru ca filipinezul sa-i impresioneze pe arbitrii-judecatori

Stupefiat, Pacquiao, care nu mai pierduse un meci la profesionisti  din martie 2005, cand a fost invins, tot la decizie, de Erik Morales, s-a declarat scarbit de verdictul controversat si a precizat ca vrea sa se retraga din box, insa nu inainte de a mai lupta o data cu Timothy Bradley si de a-l face knock-out pe american. De altfel, cel supranumit „Pacman” a fost aproape sa-si indeplineasca obiectivul inca de la primul meci cu pugilistul din California, noul campion mondial venind in scaunul cu rotile la conferinta de presa de dupa meci. Specialistii considera ca decizia impotriva filipinezului a fost una data in compensatie, asta dupa ce, in noiembrie 2010, tot la Las Vegas, Manny Pacquiao a fost batut crunt de Juan Manuel Marquez, dar a obtinut victoria in urma unei decizii cel putin la fel de controversate.

author avatar
Cristi Ionita
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger