AcasăRecomandariPacquiao a gatit purcelusi de lapte pentru Bute

Pacquiao a gatit purcelusi de lapte pentru Bute

Antrenamente, refacere si distractie, de asta are parte Lucian Bute in cantonamentul din Filipine, acolo unde este invitatul marelui campion Manny Pacquiao.

Pacquiao a transat si preparat personal purcelusi de lapte in cinstea prietenului sau Lucian Bute

Daca antrenorul Freddie Roach are grija de pregatirea celor doi pugilisti, de relaxare se ocupa gazda. Pacquiao le-a pregatit celor doi oaspeti un program cat se poate de diversificat, din care nu lipsesc plimbarile, dar si petrecerile. Ultima s-a tinut chiar la „Pacman Beach Resort”, complexul turistic pe care Manny Pacquiao il detine pe plaja Sarangani. Fara nici cea mai mica retinere, legendarul boxeur filipinez a pus mana pe cutit si, cu o indemanare specifica bucatarilor profesionisti, a transat si pregatit cativa purcelusi de lapte. Suculenti si aromati cu mirodenii traditionale, godacii au fost atractia culinara a chefului. Muzica, focul de tabara si povestile au intregit poate cel mai odihnitor weekend de care Lucian Bute a avut parte in ultima perioada.
La „Pacman Beach Resort Complex” poti sta la plaja sau participa la diferite jocuri, inclusiv paintball. Exista posibilitatea sa iei lectii de box, un antrenor platit de Pacquiao fiind mereu la dispozitia clientilor. In fine, plimbarile in larg cu barca si scufundarile sunt activitatile cele mai cautate de turisti.

In forma maxima

Spre deosebire de antrenamentele efectuate cu Stephane Larouche, cand rutina devenise principalul factor de stres, Lucian Bute are parte, sub comanda lui Freddie Roach, de exercitii diversificate si sparring-partneri dintre cei mai valorosi, alesi din echipa lui Manny Pacquiao. Nu o data, exigentul Roach opreste reprizele de box si ii arata personal lui Bute unde a gresit sau ce lovitura anume trebuie imbunatatita. In plus, fata de cantonamentele de la Miami, pentru Lucian conteaza acum enorm de mult ca se pregateste cot la cot cu un campion de talia filipinezului Pacquiao.[nggallery id=531]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger