AcasăSPORTPacman, lider de galerie pentru Bute

Pacman, lider de galerie pentru Bute

Bute si Pacquiao au devenit buni prieteni

Lucian Bute se pregateste intens pentru revenirea in ring si promite ca va face un meci mare pe 6 decembrie, cu argentinianul Roberto Bolonti, mai ales ca va fi sustinut de multiplul campion mondial.

Bute si Pacquiao au devenit buni prieteni

Fostul campion mondial de la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, se afla de mai bine de o luna in cantonament in Filipine. Lucian Bute s-a antrenat in fieful legendarului Manny Pacquiao, multiplu campion mondial, iar cei doi au legat o relatie stransa. Cei doi pugilisti au efectuat zeci de antrenamente impreuna si numeroase reprize de sparring, in ciuda diferentei de categorie, iar romanul a promis ca, pe 22 noiembrie, va fi in Macau, pentru a-l sustine pe Pacquiao in confruntarea cu americanul Chris Algieri. Evident, filipinezul ii va intoarce serviciul si, pe 6 decembrie, va merge in Canada pentru a fi liderul galeriei lui Lucian Bute la meciul cu argentinianul Roberto Bolonti.

Kovalev are 26 de victorii (23 prin knock-out) si un egal

Mai ales ca Pacquiao este convins ca romanul poate ajunge in topul categoriei semigrea din moment ce a intrat pe mana celebrului antrenor american Freddie Roach.

Bute, provocat de noua senzatie de la semigrea

Desi a disputat doar doua meciuri pana acum la categoria semigrea, iar unul l-a pierdut in fata lui Jean Pascal, Lucian Bute nu duce lipsa de oferte. In cazul in care trece cu bine peste „examenul” Bolonti, romanul are mari sanse sa-si masoare fortele cu rusul Sergey Kovalev, noua senzatie a categoriei. „Distrugatorul” Kovalev a devenit, weekendul trecut, triplu campion mondial la semigrea, in versiunile WBO, IBF si WBA, dupa ce l-a invins, la decizie, pe americanul Bernard Hopkins. Kovalev (31 de ani) se gandeste la Bute ca la un adversar accesibil, dar romanul poate profita de ocazie si poate dovedi ca ramane un nume greu al boxului mondial.

author avatar
Cristi Ionita
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger