AcasăSPORT(P) Magnumbet creşte cotele pe Cupa României! Cele mai bune oferte pentru...

(P) Magnumbet creşte cotele pe Cupa României! Cele mai bune oferte pentru meciul U Cluj – Rapid

Magnumbet vine cu oferte de nerefuzat pentru meciul U Cluj – Rapid din etapa a 3-a din Grupei C a Cupei României, programat, miercuri, 7 decembrie, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, şi transmis în direct de Prima Sport 1, Digi Sport 2 şi Orange Sport 2.

U Cluj şi Rapid, două echipe care suferă în acest moment în SuperLiga, se întâlnesc într-o partidă decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

U Cluj are patru puncte după două meciuri, la fel ca şi Farul Constanţa şi CFR Cluj, care se întâlnesc, tot miercuri, de la aceeaşi oră, la Ovidiu, în timp ce Rapid are doar trei puncte (se califică primele două clasate în grupă).

U Cluj, care are un trofeu al Cupei României în palmares, cucerit în 1965, poate accede în sferturile de finală şi cu un rezultat de egalitate, cotat la 3,10 la Magnumbet, şi îi aşteaptă pe cei de la Rapid după o înfrângere suferită în campionat, 0-2 în deplasare cu Petrolul Ploieşti.

„E bine că s-a întâmplat acum, avem timp, pentru că va veni vacanţa, să punem la punct mai multe lucruri. Cu siguranţă vor fi măsuri pe care le vom lua. Sunt foarte supărat, mi-am cerut scuze în faţa suporterilor, erau foarte supăraţi şi ei. Schimbări vor fi cu siguranţă, nu putem să continuăm de maniera asta. Înseamnă că e ceva în neregulă şi trebuie să facem schimbări. Şi le vom face!”, a declarat Eugen Neagoe.

Rapida reluat SuperLiga cu un egal, 1-1 pe terenul lui FC Argeş, şi doar înfrângerea Universităţii Craiova în faţa lui FC U Craiova 1948 a făcut ca giuleştenii să rămână pe podium (au strâns doar două puncte în ultimele trei meciuri de campionat!).

Cu o victorie pe Cluj Arena, pentru care Magnumbet oferă cota 2,45, Rapid îşi asigură calificarea în sferturile de finală ale competiţiei pe care a câştigat-p de 13 ori de-a lungul timpului.

Adrian Mutu este şi el nemulţumit de lot şi a cerut şefilor clubului să îi aducă jucători de valoare în această iarnă.

„Mai sunt nişte meciuri la care mă voi baza pe toţi jucătorii din lot şi o parte dintre ei vor fi evaluaţi, pentru că de unii ne vom despărţi în iarnă. Dar nu pot spune dinainte nume pentru că mă pot contrazice cu jocuri foarte bune. Depinde doar de ei dacă demonstrează că vor să rămână la Rapid. Ca să facem achiziţii trebuie să mai existe şiieşiri. Sper să aducem şi jucători de valoare mai înaltă pentru a ne putea atinge obiectele”, a spus „Briliantul”.

În ultimul meci direct, disputat în SuperLiga, pe 30 august, Rapid s-a impus pe teren propriu, cu 1-0, în faţa lui U Cluj, prin golul marcat de Marko Dugandzic, în minutul 80, din penalty.

Alte cote interesante oferite de Magnumbet pentru meciul U Cluj – Rapid sunt:

  • 2,20 pentru pronosticul „GG”: ambele echipe să marcheze;
  • 2,01 pentru pronosticul „PsF 2”: Rapid să fie în avantaj la pauză sau la final;
  • 1,50 pentru pronosticul „peste 1,5 goluri”: cel puţin două goluri marcate.
author avatar
National
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger