AcasăSPORT(P) Cele mai bune cote pentru Cupa Spaniei sunt la Magnumbet. Tot...

(P) Cele mai bune cote pentru Cupa Spaniei sunt la Magnumbet. Tot ce trebuie să ştii despre meciul Valencia – Athletic Bilbao

Magnumbet îţi oferă cea mai mare varietate de pariuri şi vine cu cele mai bune cote pentru meciul Valencia – Athletic Bilbao, din sferturile de finală ale Cupei Spaniei (se joacă o singură manşă), programat, joi, 26 ianuarie, de la ora 21:00, pe Mestalla, şi transmis în direct de Digi Sport 2.

Valencia, locul 12 în LaLiga, cu 20 de puncte acumulate în 17 meciuri, la opt puncte în spatele poziţiilor europene şi cu doar trei puncte peste linia retrogradării, vine după un egal pe teren propriu cu Almeria, scor 2-2, partidă precedată de victoria cu 4-0 obţinută pe terenul lui Sporting Gijon (liga a doua) în optimile de finală ale Cupei Spaniei.

Cu doar o victorie în ultimele cinci meciuri oficiale de pe teren propriu, „liliecii” se pot revanşa în faţa propriilor fani cu o victorie în faţa lui Athletic Bilbao, pronostic 1 pentru care Magnumbet oferă cota 2,77.

Echipa antrenată de Gennaro Gattuso a participat în această lună şi la turneul final al Supercupei Spaniei, de la Riad (Arabia Saudită), unde pierdut în semifinale, 1-1 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 3-4 la penalty-uri, în faţa lui Real Madrid.

Athletic Bilbao, locul 8 în LaLiga, cu 26 de puncte după 18 partide, este la cinci puncte în urma poziţiilor de UEFA Champions League şi vine după o înfrângere pe teren propriu în campionat, 0-2 cu Real Madrid, suferită la doar câteva zile după calificarea în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, 1-0 în deplasare cu Espanyol Barcelona.

Bascii antrenaţi de Ernesto Valverde nu au câştigat decât în Cupa Spaniei în 2023 (în campionat au un egal şi două înfrângeri), astfel că vizează un rezultat pozitiv la Valencia, pronostic X2 pentru care Magnumbet oferă cota 1,46.

Valencia a câştigat de opt ori Cupa Spaniei, ultima oară în 2019, 2-1 în finala cu Barcelona jucată la Sevilla, în timp ce Athletic Bilbao are în palmares 23 de trofee, ultimul fiind cucerit însă tocmai în 1984, 1-0 cu Barcelona în ultimul act, disputat la Madrid.

Athletic Bilbao a câştigat ultimul meci direct cu Valencia, pe 21 august 2022, în turul actualei ediţii din LaLiga, scor 1-0, graţie golului marcat de Alex Berenguer în minutul 43.

Alte cote interesante oferite de Magnumbet la meciul Valencia – Athletic Bilbao: 1,96 pentru pronosticul GG (ambele echipe să marcheze), 1,53 pentru pronosticul PsFX (rezultat de egalitate la pauză sau la final), 1,39 pentru pronosticul peste 1,5 (cel puţin două goluri marcate în meci).

author avatar
National
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger