AcasăSPORT(P) Bundesliga este la cote mari la Magnumbet. Cele mai bune ponturi...

(P) Bundesliga este la cote mari la Magnumbet. Cele mai bune ponturi pentru meciul Bochum – Dortmund

Magnumbet îţi propune cele mai bune cote pentru meciul Bochum – Dortmund, programat, vineri, 28 aprilie, de la ora 21:30, pe Ruhrstadion, în etapa a 30-a din campionatul Germaniei, care va fi transmis în direct de Digi Sport 4 şi Prima Sport 1.

Bochum şi Dortmund deschid etapa a 30-a din Bundesliga cu derby-ul regiunii Ruhr, care le găseşte pe cele două rivale în posturi diametral opuse: gazdele luptă pentru evitarea retrogradării, în timp ce oaspeţii sunt mai aproape ca niciodată în ultimii ani de titlul de campioană a Germaniei.

Bochum ocupă locul 15, cu 27 de puncte, cu două puncte peste Stuttgart, aflată pe locul 16, care asigură prezenţa la barajul de menţinere-promovare cu locul 3 din liga a doua, şi cu trei puncte peste Schalke, care este pe locul 17, primul direct retrogradabil.

Echipa antrenată de Thomas Letsch are o victorie, două remize şi două înfrângeri în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă a pierdut pe teren propriu, scor 1-5 cu Wolfsburg.

Pentru un rezultat pozitiv contra liderului Dortmund, Bochum are cota 2,55 la Magnumbet pentru pronosticul 1X.

Bochum are cea mai slabă defensivă din Bundesliga,cu 66 goluri încasate în 29 de meciuri, şi adoua cea mai slabă ofensivă, cu 32 de goluri marcate (doar Schalke are mai puţine – 26), iar golgheterul echipei este Philipp Hofmann, cu opt reuşite în acest campionat.

Dortmund ocupă locul 1, cu 60 de puncte, cu un punct mai mult decât Bayern Munchen, campioana ultimilor 10 ani, şi vine după trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat, interval în care a fost eliminată din Cupa Germaniei, 0-2 în deplasare cu Leipzig.

În precedenta etapă, echipa antrenată de Edin Terzic s-a impus acasă în faţa lui Eintracht Frankfurt, scor 4-0, şi merge la victorie şi pe terenul lui Bochum, având cota 1,54 pentru pronosticul 2 la Magnumbet.

Cu 66 de goluri înscrise şi39 primite, Dortmund are a doua cea mai bună ofensivă din Bundesliga (după Bayern Munchen – 79) şi este doar a cincea în topul celor mai bune defensive, iar cel mai bun marcator al echipei este Julian Brandt, cu opt reuşite în campionatul Germaniei.

Dortmund s-a impus în faţa lui Bochum cu 3-0 (Moukoko 8, 45+2, Reyna 12p) pe teren propriu, în meciul din tur, disputat pe 5 noeimbrie 2022, dar şi în optimile de finală ale Cupei Germaniei, în deplasare, pe 8 februarie 2023, scor 2-1 (Can45+1, Reus 70, respectiv, Stoger 64p).

Alte cote interesante oferite de Magnumbet pentru meciul  Bochum – Dortmund:

  • 61 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze;
  • 1,36 pentru pronosticul PsF2: oaspeţii să conducă la pauză sau să se impună la final;
  • 1,49 pentru pronosticul peste 2,5 goluri: cel puţin trei goluri marcate.
author avatar
National
476 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger