AcasăSPORTOvidiu Burca alege ASIA!

Ovidiu Burca alege ASIA!

Burca a prins rareori echipa la Rapid

Eliminata prematur din Europa League, Rapid trebuie sa se desparta de cativa dintre jucatori pana la sfarsitul lunii august, obiectivul principal pe termen scurt fiind reducerea semnificativa a bugetului pentru plata salariilor.

Burca a prins rareori echipa la Rapid

Principalii vizati pentru „remaniere” sunt jucatorii care au o varsta relativ inaintata, dar si salarii destul de consistente. Lista neagra cuprinde nume precum Blaze Ilijoski (28 de ani), Milos Pavlovic (29 de ani), Romeo Surdu (28 de ani), Glauber (29 de ani), Ovidiu Burca (32 de ani) sau brazilianul Stefan Pereira (26 de ani).

Dintre acestia, Burca este cel mai aproape de a-si gasi o noua echipa, fundasul trecut si pe la Dinamo bucurandu-se de o atentie mare acordata de cluburile de pe piata asiatica. Cea mai probabila destinatie a acestuia este China, Tianjin Teda, formatia la care evolueaza Lucian Goian, fiind doar una dintre echipele interesate. Ovidiu Burca a mai evoluat sase luni in China, la Beijing Guoan, si doi ani in Japonia, la JEF United si Ventforet Kofu.

El nu ar refuza o noua aventura asiatica, mai ales ca exista posibilitatea sa obtina un salariu de trei ori mai mare decat in Giulesti, unde este platit cu aproape 100.000 de euro pe sezon. Si Romeo Surdu asteapta un semn din zona Golfului Persic, atacantul mizand pe faptul ca Razvan Lucescu, nasul sau si actualul antrenor al qatarezilor de la El Jaish, ii va gasi o formatie care sa-i asigure conditii financiare deosebite.

author avatar
Cristi Ionita
785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger