AcasăSPORTOut din Champions League, englezii domina Europa League

Out din Champions League, englezii domina Europa League

Pentru prima data dupa multi ani, englezii nu au echipa in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, insa ei domina aceeasi faza a competitiei in Europa League.

Astazi au loc tragerile la sorti din UEFA Champions League si Europa League, urmand sa se stabileasca, in fiecare dintre cele doua competitii, parcursul exact pana in finala.

Spaniolii fac legea in Liga Campionilor, unde FC Barcelona, Real Madrid si Malaga puteau fi insotite, fara probleme, in sferturi, de Valencia, care insa a pierdut calificarea la mustata in fata lui Paris Saint Germain.

Alaturi de cele trei reprezentante ale Primerei Division, in sferturile UEFA Champions League mai avem doua echipe din Germania, Bayern Munchen si Borussia Dortmund, si cate o echipa din Franta, Paris Saint Germain, Turcia, Galatasaray Istanbul, si Italia, Juventus Torino.

Englezii fac legea in Europa League, unde au trei echipe, respectiv Chelsea Londra, Tottenham Hotspur si Newcastle United. Alaturi de acestea mai gasim cate o echipa din Italia, Lazio Roma, Portugalia, Benfica Lisabona, Rusia, Rubin Kazan, Elvetia, FC Basel, si Turcia, Fenerbahce Istanbul.

Meciurile din sferturi se vor disputa in perioada 2-4 aprilie, turul, respectiv 9-11 aprilie, returul.

De remarcat ca la aceste trageri la sorti nu se va mai tine cont de vreun aspect, astfel ca este posibil ca in sferturi sa avem Barcelona – Real Madrid, in Champions League, sau Chelsea – Tottenham, in Europa League.

author avatar
Cristi Ionita
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger