AcasăSPORTOtelul, victorie la Tg.Mures, acum greva!

Otelul, victorie la Tg.Mures, acum greva!

Gabi Paraschiv nu a tinut cont de bani si a mai dat un gol pentru Otelul.

Fotbalistii echipei campioane asteapta ca in conturile lor sa intre sumele promise, altfel nu se vor prezenta la partida din Cupa Romaniei, cu FCM Tg.Mures

Gabi Paraschiv nu a tinut cont de bani si a mai dat un gol pentru Otelul.

Antrenorul si jucatorii nu au vrut sa participe la meciul de campionat cu Tg.Mures, dar Marius Stan a venit personal in Ardeal si i-a determinat sa intre pe teren. Sambata seara, campionii au castigat cu 2-1, dar fotbalistii au anuntat ca azi nu se vor prezenta la antrenament daca in conturile lor nu intra primele promise. Consiliul de Administratie al clubului, adica Ionel Bors (senior manager), Mirela Gatin (director juridic), Ioan Ungureanu (director Furnale), Aurelian Mocanu (inginer sef UETU) si Nicu Radu (director Investitii), trebuiau sa aprobe fondul de premiere de aproximativ 3 milioane de euro, stabilit de presedintele Marius Stan dupa incheierea sezonului trecut. Otelarii asteapta de patru luni sa fie rasplatiti cu cate 100.000 de euro pentru calificarea in UEFA Champions League si castigarea Supercupei.

Elevii lui Dorinel au acceptat situatia pana in momentul in care au aflat ca banii de la UEFA au intrat in conturile clubului, dar ei nu au primit nimic. Urmatorul meci pentru Otelul este maine, in Cupa Romaniei, tot in compania celor de la FCM Tg.Mures.

author avatar
Sebastian Stan
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger