AcasăSPORTOtelul s-a topit sub soarele Champions League

Otelul s-a topit sub soarele Champions League

Galatenii au incercat in zadar sa-i opreasca pe fotbalistii Benficai

Otelul n-a adunat niciun punct dupa primele doua etape. Urmeaza „dubla” cu Manchester United. Nici macar suporterii nu se inghesuie pe stadion la partidele campioanei.

Galatenii au incercat in zadar sa-i opreasca pe fotbalistii Benficai

Primul meci al galatenilor in Liga Campionilor, pe teren propriu, nu a avut succesul scontat de catre conducerea Otelului. Desi anuntasera ca au incasat deja un milion de euro din vanzarea biletelor pentru cele trei meciuri, la ora meciului cu Benfica, pe „National Arena” nu erau mai mult de 4.000 de spectatori. Sefii formatiei de pe Dunare erau suparati ca nu au fost lasati sa joace la Piatra-Neamt, unde cu siguranta ar fi fost alta atmosfera si ar fi vandut toate biletele. „Ce ne facem la meciul cu Basel, daca acum nu s-a inghesuit lumea sa-i vada pe Saviola sau Aimar?”, se intrebau otelarii.

 

Basel e pe primul loc!

Otelul Galati nu a avut nicio sansa cu Benfica, scor 0-1, in cele 90 de minute de marti seara. Lusitanii nu au fortat deloc si au marcat doar cat au avut nevoie pentru a lua cele trei puncte. Desi romanii sperau ca se vor bate cu FC Basel pentru locul trei din grupa, elvetienii au furnizat supriza serii, scotand un egal (scor 3-3), pe „Teatrul viselor”, in fata formatiei de rezerva a lui United. FC Basel conduce grupa, fiind urmata de Benfica, Manchester si Otelul. Pentru galateni urmeaza dubla de foc cu oamenii lui Ferguson, pe 18 octombrie la Bucuresti, iar pe 2 noiembrie in deplasare.

author avatar
Sebastian Stan
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger