AcasăSPORTOtelul s-a impiedicat de Concordia Chiajna

Otelul s-a impiedicat de Concordia Chiajna

Otelul Galati, campioana en-titre a Ligii I, a obtinut doar un 0-0 in disputa cu nou-promovata Concordia Chiajna, de pe teren propriu, din etapa a doua.

Sustinuti din tribune de o multime de fani entuziasmanti, galatenii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, elevii lui Dorinel Munteanu gasind rareori drumul spre poarta adversa.

Bus a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, in minutul 43, cand sutul sau a fost respins in extremis de fundasul Vitinha.

Galatenii au fortat mai mult atacul in partea a doua, dar Viglianti, Bus, Iorga sau Pena au sutat in nenumarate randuri peste sau pe langa poarta oaspetilor.

Disputa s-a incheiat intr-o atmosfera extrem de nervoasa, gazdele acuzandu-i pe jucatorii de la Concordia Chiajna, in mai multe randuri, ca trag de timp.

Cu un singur punct acumulat din doua meciuri jucate impotriva unor nou-promovate, Otelul Galati ramane in zona de subsol a clasamentului Ligii I, iar perspectivele sunt sumbre in ceea ce priveste participarea in UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger