AcasăRecomandariOtelul, oferit faraonilor

Otelul, oferit faraonilor

Fosta campioana a Romaniei ar putea fi preluata de un grup de oameni de afaceri din Egipt, anunta edilul galatean Marius Stan.

Marius Stan vrea sa vada Otelul pe maini bune

Ani de zile sef al clubului de la malul Dunarii, Stan nu este indiferent la probelemele cu care se confunda Otelul. Intr-un comunicat de presa al Primariei municipiului Galati, edilul Marius Stan anunta ca s-a intalnit in weekend cu ministrul plenipotentiar pentru afaceri economice si comerciale al Ambasadei Egiptului la Bucuresti, Abd El Rahman A. Raouf. Din cate se pare, subiectul crizei financiare de la Otelul a fost deschis chiar de diplomatul egiptean, care s-a interesat de soarta fostei campioane a Romaniei. „Pentru ca diplomatul egiptean s-a aratat un bun cunoscator al fenomenului numit fotbal, in general, dar si al Otelului, in particular, primarul Marius Stan a profitat de ocazie pentru a-i prezenta situatia financiara delicata in care se afla echipa galateana, invitandu-l totodata sa nu ezite sa ii indemne pe investitorii egipteni sa isi indrepte atentia catre clubul din Galati”, se precizeaza in comunicatul de presa. Negocierile sunt destul de avansate, lucru confirmat chiar de directorul general Narcis Raducan la finalul meciului cu Concordia Chiajna, castigat de moldoveni cu 2-0. „Referitor la negocierile pentru vanzarea clubului, eu doar am comunicat ce mi-a zis patronul. Intre timp, am observat ca aceste negocieri sunt putin mai complicate decat eram eu pregatit sa le inteleg si accentuez ironia. Tocmai de aceea am decis ca in momentul in care va fi o finalizare a acestor negocieri, pentru ca ele exista, atunci un reprezentant al patronului va explica presei exact, daca va ramane actualul patron sau daca va veni altul. Eu am motive intemeiate sa nu spun mai multe. Important e ca noi sa fim langa echipa si sa adunam mai multe puncte. Cam atat despre vanzarea clubului, e o treaba sofisticata si nu vreau sa mai am rolul unui purtator de cuvant pentru ca nu stapanesc toate detaliile”, a explicat Raducan.

In prezent, gruparea galatean este controlata de miliardarul Dan Adamescu, insa omul de afaceri intentioneaza sa vanda pachetul majoritar de actiuni si sa se retraga din fotbal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger