AcasăSPORTOtelul intra in grupul Bilderberg!

Otelul intra in grupul Bilderberg!

Echipa lui Dorinel Munteanu isi stabili cartierul general la Arnhem, intr-un hotel apartinand controversatului grup despre care se spune ca ar conduce destinele planetei.

Jucatorii campioanei Otelul se vor odihni la unul dintre cele mai incantatoare hoteluri din Olanda

Campioana Otelul Galati va sustine un stagiu de pregatire in orasul olandez Arnhem, cantonamentul fiind programat in perioada 28 iunie – 10 iulie. Delegatia moldoveana va fi cazata la Hotelul „Bilderberg Klein Zwitserland” din oraselul Oosterbeek (5 kilometri de Arnhem), baza de antrenament fiind situata in imediata apropiere. Curtat insistent de partidele politice din Romania, care-l doresc candidatul lor la alegerile din 2012, iata ca Marius Stan se pune bine, acum, si cu masonii din „Grupul Bilderberg”, organizatie despre care se speculeaza ca ar controla toate miscarile importante de pe pietele financiare ale planetei si nu numai acestea.

[nggallery id=18]La „Bilderberg Klein Zwitserland”, galatenii vor beneficia de un complex ultra-modern, cu 71 de camere, restaurant, bar, zece sali de conferinte, centru SPA si cateva terenuri de tenis si golf. Un pachet de trei nopti la luxosul stabiliment costa 72 de euro de persoana. In Olanda, Otelul va juca meciuri amicale cu Maccabi Haifa (campioana Israelului), Levski Sofia (vicecampioana Bulgariei), FC Utrecht (echipa romanului Mihaita Nesu), Trabzonspor (vicecampioana Turciei) si Anderlecht Bruxelles (locul 3 in Belgia).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger