AcasăSPORTOtelul Galati risca o noua penalizare

Otelul Galati risca o noua penalizare

Din cauza datoriilor pe care le are, clubul Otelul Galati ar putea primi o noua penalizare de doua puncte din partea Comisiei de Disciplina a FRF, ajungandu-se astfel la patru puncte penalizare.

Fosta campioana a Romaniei, Otelul Galati, risca o noua depunctare din parte Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, penalizarea urmand a avea loc in cazul in care clubul galatean nu-si va plati datoria de 1.25 milioande de euro catre un impresar.

Anuntul a fost facut de catre directorul adjunct al Otelului, Ilie Hagioglu, care se teme ca, din cauza datoriilor, Otelul galati ar putea primi noi penalizari.

„Numai joi ne mai desparte. Daca nu achitam, putem fi penalizati cu alte doua puncte si deja vor fi 4. Apoi, daca pana joia care vine tot nu achitam, sunt deja 6”, a declarat Ilie Hagioglu, conform Dolce Sport.

Referitor la situatia clubului a comentat si directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, acesta postand pe site-ul oficial al clubului un comunicat in care saluta pozitia celor de al Acelor Mittal, care nu doresc sa aopreasca activitatea clubului ori sa il falimenteze, dorindu-si ca Otelul Galati, care are conturile blocate, sa fie privatizat intr-un timp cat mai scurt.

author avatar
Ionut Zgimbau
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger