AcasăSPORTOtelul e zero in Liga

Otelul e zero in Liga

Otelarii au fost pusi rapid cu botul pe labe de reusita lui Valencia (in rosu)

A jucat curajos, a atras lumea la stadion, dar Otelul ramane cu 0 puncte dupa patru meciuri jucate in grupele UEFA Champions League.

Otelarii au fost pusi rapid cu botul pe labe de reusita lui Valencia (in rosu)

Campioana la impresia artistica, trupa lui Dorinel Munteanu a suferit infrangeri “onorabile” cu Manchester United (0-2, 0-2), Benfica (0-1) si Basel (1-2). Galatenii sunt la 180 de minute de o intrare rusinoasa in istorie. A patra echipa din Romania care ajunge la masa bogatilor ar putea fi prima care paraseste competitia cu desaga goala.

Portarul Grahovac a avut mult de lucru pe Old Trafford

Recordul negativ de pana acum este detinut de Steaua, care a obtinut un singur punct in 2007, dintr-o grupa cu Arsenal, Slavia Praga si FC Sevilla. Dintre cele opt calificari precedente (Steaua cinci, CFR Cluj doua si Unirea Urziceni una), doar in doua randuri reprezentanta Romaniei a trecut de grupe, calificandu-se in 16-imile de finala ale Europa League (Steaua in 2006 si Unirea Urziceni in 2009). Altfel, Real Madrid, FC Barcelona si AC Milan sunt formatiile care si-au asigurat calificarea in faza optimilor de finala, dupa disputarea a patru etape din faza grupelor.

author avatar
Cristi Ionita
94 afisari

1 COMENTARIU

  1. ma intreb ce gazetarie e asta, daca concentratia de greseli e asa de mare, iar caracterele specific romanesti sunt uitate, in ciuda faptului ca publicul tinta e unul, evident, vorbitor de limba romana. si daca gazetarii, cei care dau cerneala opiniei, au lasat standardele asa de jos, ce asteptari sa mai avem de la publicul larg?
    parerea mea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger