Cauta

Otelul, chef cu toba, caltabosi, vin si lautari

Campionii Romaniei au petrecut opt zile de calvar pe pantele din Poiana Brasov, iar la final, antrenorul Dorinel Munteanu a dat liber la petrecere, semn ca a fost multumit de efortul depus de jucatori.

Galatenii au chefuit sub privirile lui Dorinel Munteanu

La finalul sedintei de pregatire de duminica, Dorinel Munteanu si-a invitat elevii si staff-ul tehnic la o cina traditionala. Cheful a fost gazduit de un restaurant rustic din Poiana Brasov. Meniul a fost format din adevarate bombe calorice: caltabosi, toba, friptura, slanina cu ceapa, telemea de oaie, dar si un pahar cu vin. Patronii stabilimentului au facut si un foc de tabara pentru otelari, iar o formatie de lautari le-a cantat cateva melodii de suflet campionilor de la Dunare.

Otelul s-a intors, ieri, la Galati, iar maine va lua drumul celui de al doilea cantonament, in Cipru, la Larnaca, unde echipa moldoveana va sta pana pe 4 februarie. Ultimul stagiu de pregatire va avea loc in Spania, la Oliva, intre 7-16 februarie.

Ultimele stiri

  • Alegi ce citești
  • Pacea în condițiile lui Putin, adevăratul test pentru Occident
  • Cu pași timizi: giganții de pe Wall Street se îndreaptă spre criptomonede
  • Dan și Șucu. Președintele și patronul
  • Germanii se revoltă împotriva regenerabilelor. ”Contribuie la încălzirea globală!”
  • ProTV investește MASIV în drepturile pentru Premier League
  • La Liga împarte banii din drepturile TV: Barcelona conduce și la încasări
  • Liberalii pregătesc închisori și pentru minorii care comit fapte penale
  • Armele turcești cuceresc piața americană
  • PNL ar vrea să fie la guvernare „cam în orice condiții”. Insistă liberalii cu varianta Bolojan premier? Ce spune Ciucu
  • Exit mobile version