AcasăSPORTOtelul, chef cu toba, caltabosi, vin si lautari

Otelul, chef cu toba, caltabosi, vin si lautari

Campionii Romaniei au petrecut opt zile de calvar pe pantele din Poiana Brasov, iar la final, antrenorul Dorinel Munteanu a dat liber la petrecere, semn ca a fost multumit de efortul depus de jucatori.

Galatenii au chefuit sub privirile lui Dorinel Munteanu

La finalul sedintei de pregatire de duminica, Dorinel Munteanu si-a invitat elevii si staff-ul tehnic la o cina traditionala. Cheful a fost gazduit de un restaurant rustic din Poiana Brasov. Meniul a fost format din adevarate bombe calorice: caltabosi, toba, friptura, slanina cu ceapa, telemea de oaie, dar si un pahar cu vin. Patronii stabilimentului au facut si un foc de tabara pentru otelari, iar o formatie de lautari le-a cantat cateva melodii de suflet campionilor de la Dunare.

Otelul s-a intors, ieri, la Galati, iar maine va lua drumul celui de al doilea cantonament, in Cipru, la Larnaca, unde echipa moldoveana va sta pana pe 4 februarie. Ultimul stagiu de pregatire va avea loc in Spania, la Oliva, intre 7-16 februarie.

author avatar
Sebastian Stan
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger